» Jocuri » Horoscop » Director web « Horoscopes « Funny Jokes «
Bancuri
 
  :: Bancuri :: Poze haioase :: Top 50 :: Bancuri noi :: ::    
Categorii
» Animale
» Ardeleni
» Arabi
» Armata
» Avocati
» Betivi
» Blonde
» Bula
» Calculatoare
» Celebritati
» Chelneri
» Ciobani
» Diverse
» Doctori
» El si ea
» Elevi-Studenti
» Evrei
» Ingineri
» Moldoveni
» Mosi
» Nebuni
» Negri
» Olteni
» Politice
» Politisti
» Religioase
» Scotieni
» Seci
» Soacre
» Soferi
» Tarani
» Tigani
» Unguri

Newsletter
  E-mail:
   

    Subscribe   
    Unsubscribe

        

Publicitate

Upgrade la Nevasta 1.0


Upgrade-ul la programul Nevasta 1.0 (ghid de instalare)
Anul trecut unul dintre prietenii mei s-a decis sa faca up-grade-ul de la Prietena 8.0 la Nevasta 1.0 si a realizat ca aceasta duce la un consum exagerat de memorie, lasind sistemului extrem de putine resurse disponibile pentru alte aplicatii.
El a observat de asemenea ca Nevasta 1.0 doreste din rasputeri sa se perpetueze (asemanator unui virus), ceea ce consuma de asemenea resurse deosebit de valoroase.
Nici o mentiune a acestui fenomen particular nu a fost inclusa in brosura produsului si nici in documentatie, chiar daca alti utilizatori l-au informat ca era un lucru la care trebuia sa se astepte datorita naturii acestei aplicatii.
Dar nu este doar atit, Nevasta 1.0 se instaleaza de una singura in asa fel incit se lanseaza singura la initializarea sistemului, de unde poate monitoriza toate celelalte activitati ale acestuia.
El a observat cu tristete ca alte aplicatii cum ar fi PokerNight 10.06, BeerParty 5.5 si Noaptea-nBar 7.7 nu mai pot rula in sistem deoarece il fac sa se blocheze cind sint selectate, desi inainte mergeau de minune.
In timpul instalarii Nevasta 1.0 nu atentioneaza asupra instalarii simultane a unor plug-in-uri nedorite precum Soacra 55.8 respectiv Cumnatul 16.1 in versiune Beta.
De asemenea si performantele sistemului se pare ca se diminueaza pe zi ce trece.
Iata citeva facilitati pe care le-ar dori in urmatoarea versiune, Nevasta 2.0:
- un buton “Nu mai spune asta inca o data!”
- un buton de minimizare la fiecare rulare a programului
- programul de instalare sa aiba doua optiuni, una care sa permita dezinstalarea ulterioara in orice moment fara pierdere de cache sau de alte resurse ale sistemului si alta care sa permita rularea driverului de retea, fapt ce ar permite sondei hardware a sistemului sa poata fi utilizata.

Eu insumi m-am decis sa evit durerile de cap asociate cu Nevasta 1.0 si am pastrat inca Prietena 9.0. Oricum, chiar si aici am gasit multe probleme.
Se pare ca nu se poate instala Prietena 9.0 peste Nevasta 1.0. Trebuie neaparat sa dezinstalezi mai intii Nevasta 1.0. Alti utilizatori spun ca aceasta este un vechi bug de care ar fi trebuit sa stiu.
Esrte clar ca toate versiunile de Prietena au conflicte pe utilizarea comuna a portului I/O. ca lucrurile sa fie si mai rele nici programul de dezinstalare pentru Prietena 8.0 nu functioneaza prea bine, lasind urme nedorite ale aplicatiei in sistem.
In plus toate versiunile existente de Prietena continua sa lanseze mesaje deranjante (chiar si dupa dezinstalare!) privind avantajele upgrade-ului la Nevasta 1.0 …

*** BUG WARNING ***
Nevasta 1.0 mai are un alt bug nedocumentat. Daca incerci sa instalezi Amanta 1.1 inainte de dezinstala Nevasta 1.0, Nevasta 1.0 va sterge fisierele MSMoney inainte de a se dezinstala singura. Si apoi … Amanta 1.1 va refuza sa se instaleze, pretextind ca sistemul are resurse insuficiente.

***EVITAREA BUG-ULUI***
Pentru evitarea bug-ului, incercati sa instalati Amanta 1.1 pe un sistem diferit si nu rulati vreodata aplicatii de transfer de fisiere intre cele doua sisteme.
De asemenea, aveti grija cu aplicatiile freeware sau shareware similare pentru ca se stie ca sunt purtatoare de virusi ce pot afecta Nevasta 1.0.
Raspuns


Apreciaza
Excelent Foarte bun Bun Modest Slab
         
Bancurile sau pozele care nu acumuleaza voturi, vor fi sterse!
Va rugam sa votati!
Trimite acest banc unui prieten.
Adresa ta de email:
Adresa prietenului:
Primeste bancuri pe email.

Informatii
Categoria: Calculatoare ; Apreciere: 4.22 ; Trimis de: n/a ; Tip: T
Adauga banc
Utilizator:
Parola:
  
Ai uitat parola?

 .: Director web :.: Jocuri :.: Site Map :.: Funny Jokes :.: Horoscop :.
   Director WEB Federal